Am ales să investim în biciclete de calitate pentru că știm că diferența dintre o zi plăcută pe bicicletă și una în care te întrebi constant de ce nu ai mers cu mașina constă în tipul de bicicletă pe care o folosești!

Cu biciclete special concepute pentru trasee de munte pietris si asfalt, avem capacitatea de a prelua un grup de pana la 25 de persoane!

Bicicleta electrica: Focus Jarrifa JARIFA² – 6.7 2019

Cele 4 biciclete electrice pe care le-am achizitionat sunt de cea mai inalta calitate! Cu o autonomie de pana la 120 de km., „Roșiaticele” noastre, sunt comode si ofera un motor BOSCH cu un acumulator de 500 Kw. Mai mare dragul să te te urci pe ele!

Mai multe detalii de la producător: https://www.focus-bikes.com/int/95616-jarifa-6-7

Biciclete de Munte: CANNONDALE Trail 3 2019

Portocalele noastre mecanice sunt tot ce ai nevoie pentru un MTB sănătos! Cu o suspensie performanta pe aer de la Rock Shox (Judy) si un sistem de transmisie cu 11 rapoarte in spate si 2 foi pe fata, bicicletele astea pot sa urce și să coboare cam oriunde. Doar să te țină picioarele!

Biciclete cyclo-cross: MERIDA  Silex 300 2019

Buna atât pe șosea cât și pe zona pietruită, cele 6 biciclete Merida Silex sunt perfecte pentru distanțe mai lungi și bicicliști experimentați. Cântărind sub 10 kg., bicicletele noatre „verzuli”au furca de carbon si o atitudine veșnic veselă pe drum. Te așteaptă nărăvașe să le folosești!

Mai multe detalii: https://www.merida-bikes.com/en/bike/668-1036/silex-300